söndag 20 februari 2011

Snatch

Hade nöjet att få träna tillsammans med Stina, Janne och ClaesCrossFit Nordic idag. Vi körde en snabb röstning om vad som skulle tränas på och vi var rörande ense om ryck, vilket ju passar mig utmärkt!
Fredagens ryck-pass kändes avigt och jag behövde definitivt ett par ögon på mig! Har egentligen aldrig kört fulla ryck, utan oftast nöjt mig med power snatch. Idag la jag dock fokus på att komma ner direkt i en full knäböj. Kändes riktigt bra och de 30 kg som jag tyckte var tunga i fredags flög upp idag!!
Fast på 35 kg tog det stopp i huvudet... ja, ja upp kom den, men snyggt var det inte :(

Därefter lite OHS. Inget tungt, mer bara att känna på övningen lite.

Kontentan av dagen är att jag trots känningar i SI-leder och allmän trötthet är riktigt nöjd med hur mina ryck kändes!

Avslutade med en behandling hos Claes som gick igenom hela min kropp riktigt grundligt. Det mesta var jag medveten om, men att jag har känt av ett knä som verkar bero på att gallblåsan är lite arg var nytt. Dock inte oväntat då den troligtvis belastats mer än vanligt av insulintoppar på sistone... Skärpning helt enkelt!

3 kommentarer:

Claes sa...

Tack för träningen, jag hade ruskigt kul även om det gick sådär...
Hoppas kroppen känns ok!

Kram / C

Martina sa...

Snatch..usch ja! Det är en övning jag har valt att ignorera ett tag nu. Dax att ta tag i den igen! Var ju rätt flitig med det ett tag sen vetetusan vad som hände..
Börjar friska på mig nu,träna snart?
Kram

Jonna sa...

Martina: sitter själv och tycker jag känner av en förkylning :( Försöker mest köra mornar och på jobbet, men kanske i helgen? Kan både lördag och söndag - förutsatt att jag lyckas häva den här förkylningen!