lördag 4 december 2010

Cherry on Top Award & lite träning förstås!


Jag har fått en bloggutmärkelse. Känns lite konstig då jag inte riktigt engagerat mig i bloggen på sistone...
Givetvis har jag försökt ta reda på var utmärkelsen en gång startade, men det går inte att hitta! Vad som blev väldig uppenbart är dock att "reglerna" för utmärkelsen varierar kraftigt :)
 Det som nu förväntas av mig är följande:

1. Tacka den som gav mig utmärkelsen
2. Kopiera utmärkelsen till min blogg
3. Avslöja tre saker man gillar
4. Skicka körsbäret vidare till andra bloggare som förtjänar det

Här finner man dock som sagt stora variationer, men den här verkar vara vanligast:
List 3 things you love about yourself. 
Post a picture you love (e.g a person you adore etc.).
.
Jag fick mitt "award" av Martina Sjökvist. Tack vännen och hoppas du går starkare ur ditt nuvarande kaos - fast rent fysiskt kan du gott stanna där du är så att vi andra dödliga också får en chans att imponera med lite mer mediokra lyft...
Martinas motivering : En rätt ny bekantskap men jag gillar henne skarpt! En varm,ödmjuk och rolig person som trots att hon är opererad för diskbråck är en riktigt grym crossfitta :)

(roligast är dock kommerntaren ifrån Emliscious: haha du kanske vill omformulera dig lite i sista mening där om din vän Jonna haha vissa ordval kan ju lätt missuppfattas hahaha ;)

Sen var det det här med 3 saker man tycker om alt tycker om om sig själv...
1. Jag är stolt över att jag förra våren, ett år efter diskbråcksoperation, inte bara gav upp allt som hade med träning att göra, utan bestämde mig för att inte lyssna så mycket på kroppens protester utan köra på och successivt öka styrkan igen. Har just insett att jag nu är bättre i ryggen än jag varit på 10 år... OCH - satte PR i marklyft för ett par veckor sen :)

2. Jag är nöjd med att jag, när livet tedde sig som mörkast, tog mig själv i kragen och hoppade på en utbildning för att idag sitta med en fast månadslön och slippa alla ekonomiska våndor som PT-yrket innebär!

3. Jag gillar min konstnärliga ådra, som jag nu åter börjar bejaka.

Det här är ängeln i mitt liv!
Jag vill skicka den här utmärkelsen vidare till:

Jenny: Alltid lika inspirerande! Extra kul då du verkligen är 100% ärlig om alltifrån bra till riktigt dåliga prestationer, skador och lösningar på dessa och kanske framförallt att inte ens du kan stå emot frestelser ibland ;) Stor kram och tack för allt stöd!

Mads: Äntligen tillbaka i blogsfären! Dina inlägg har varit saknade. Att du "tycker mycket" är det nog ingen som missat, men när du väl sätter dina tankar på pränt så blir det oftast snudd på brilliant! Alltid lika engagerande, ifrågasättande och motiverande - fast det är ju exakt så som du är som person så det är ju precis som det ska! Stor kram till dig oxå!

Cinna - Therichbitchnoexcuses: Fantastiskt driftig kvinna mitt i livet. Hon bloggar om butiken, relationer, livet och vardagspusslet. Positiv, initiativrik, osjälvisk och en god vän.

Nu till annat!
Efter en vecka med alltför lite sömn så är träningsmotivationen inte direkt på topp :( Räddningen är de inbokade passen med kollegorna! Körde tillsammans med Henrik Kjellkvist i fredags:

HSPU: har ju bestämt mig för att inte kippa dessa då jag tappar all anspänning i muskulaturen då jag ställer mig på huvudet för att "starta om"... Det blev lite ynkligt, men men...

1 okippad
2 kippade

Push press
7 - 7 - 7 - 7 - 7
30 - 35 - 37,5 - 37,5 - 37,5 kg

Svårt att inte börja stöta när det är tungt! Verkligen ovant att bara push pressa! Mer av det här :)

Vi avslutade med en cirkel:
21-15-9
Armhävningar
Hollow rock
Utfall/ben

Tog ingen tid, men ca 8  min i lugnt tempo. Armhävningarna börjar faktiskt kännas helt ok. Hollow rock är aldrig ok. Utfallen är lätta!

4 kommentarer:

krgi sa...

GRATTIS!!

Vi ses imorgon!
Kram Stina

Anonym sa...

Grattis till utmärkelsen, du har förtjänat allt du har och mer därtill. Och tack kära du för de fina orden till mig.
Krmamkarmakram

Jenny sa...

Tack Jonna = ) Dina prestationer är minst lika inspirerande!

Jonna sa...

Tack ni tre söta människor som alla förgyller mitt liv!!!